Tjänster

Golvläggning

Vi är ett Auktoriserat Golvföretag med välutbildade golvläggare och montörer som erbjuder hantverksmässigt utförd golvläggning och förstår hur viktigt ett snyggt och hållbart golv är för ditt hem eller kontorslandskap. Till oss kan du tryggt vända dig, oavsett om det handlar om installation av ett nytt golv eller renovering av ditt redan befintliga golv.

Golvläggning
Plattsättning gkg

Plattsättning

Varje plattsättning är verkligen unik. Våra plattsättare har många års erfarenhet inom hantverket och vi ser inget uppdrag som för litet eller för stort – alla utförda jobb ska bockas av med en nöjd kund! Plattsättning kräver erfarenhet, materialkännedom och skicklighet för att arbetet ska kunna utföras korrekt. Vi har den kompetens som krävs för både större entreprenader och för mindre jobb. 

Mattläggning

Våra välutbildade mattläggare  utför alla typer av mattinläggning och kan även utföra läggning av specialmaterial som till exempel sportmattor. Vi innehar behörighet för plastmatta i våtutrymmen och därför kan du tryggt anlita oss vid inläggning av plastmatta som tätskikt i badrum.

pexels-burak-k-1098982
dammfri_golvslipning

Golvslipning

Ge dina gamla golv nytt liv genom att låta våra erfarna hantverkare slipa dem, det ligger helt rätt i tiden och sparar både på miljön och din plånbok. Dina gamla golv blir som nya efter golvslipning och efterbehandling. Kom också ihåg att golvslipning ger rätt till rotavdrag hos Skatteverket.

Avjämning

Vi utför underarbeten oavsett hur stora/små dessa är, önskar ni en mindre betongslipning eller pumpa flytspackel i ett helt kvarter så hjälper vi er med det. Vi utför flytspacklingar, pumpning med pump & pumpbil, Betongslipningar.

Avjämning gkg
Microcement gkg

Microcement

Microcement utföras på befintligt underlag i badrum eller varför inte en fondvägg i sovrummet, oavsett vart så hjälper vi dig. Få en betongkänsla i skikt på ca 3mm, finns i flertalet kulörer.

Vi har även utställningsbutiker i både Söderhamn och Bollnäs, men vårt verksamhetsområde spänner över hela Sverige och vi har plattsättare ute i hela landet – från Luleå till Malmö.