Plattsättning

När du letar efter en engagerad och kunnig plattsättare finns vi här för kakelsättning av till exempel ditt badrum eller kök. Vi erbjuder självklart kostnadsfri konsultation inför din plattsättning, där vi går igenom alla frågetecken och gör en bedömning av ditt projekt.

Vi utför alla typer av plattsättning

Varje plattsättning är verkligen unik. Våra plattsättare har många års erfarenhet inom hantverket och vi ser inget uppdrag som för litet eller för stort – alla utförda jobb ska bockas av med en nöjd kund. Plattsättning kräver erfarenhet, materialkännedom och skicklighet för att arbetet ska kunna utföras korrekt, vi har den kompetens som krävs för både större entreprenader och för mindre jobb.

Ett projekt som inkluderar plattsättning kan innebära allt från grovarbete, som rivning av kakelgolv och klinker – till slutförd plattsättning. Vi har gedigen kunskap inom hela hantverket plattsättning och kan tillgodose de flesta önskemål. Oavsett om du vill ha kakel eller klinker, plattsättning inomhus eller utomhus, så ska arbetet alltid, förutom ett bra slutresultat, alltid utföras tidseffektivt och kostnadseffektivt.

Kakel & klinker

Den allra vanligaste typen av jobb vi utför är plattsättning av kakel & klinker. Kakel används enbart på väggar och är glaserad, glasyren ger normalt en tät och lättskött yta. Det andra populära materialet, klinker, kan användas till både golv och vägg då de är mycket hårda och har en hög slitstyrka – en del klinker är dessutom beständiga mot frost och kan användas utomhus.

Kom ihåg att alltid följa leverantörens skötselråd efter slutfört arbete, skador som uppkommer på grund av ”snedsteg” kan innebära skador som blir svåra att reparera. Därför är det viktigt att följa de rekommendationer som ges kring när man till exempel kan börja gå på det nya klinkergolvet, börja duscha i det nykaklade badrummet samt hur man underhåller och tar hand om sitt kakel och klinker.

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Vår ambition är att alla som söker kunnig hantverkare för sitt projekt som innefattar plattsättning inom området Bollnäs, Söderhamn och Gävle, som är vårt huvudsakliga arbetsområde, ska se oss på Golv & Kakel Gävleborg som det självklara valet när det gäller kundnöjdhet och perfekt resultat. Våra kunder är både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och organisationer. Alla som anlitar oss ska känna sig trygga och hörda, och veta att det projekt de anlitar oss för blir väl utfört.

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri konsultation och offert. Vi vet att plattsättning innefattar många valmöjligheter och beslut, och vi finns här för att vägleda dig med vår kompetens, beroende på hur de ytor som ska kaklas kommer att användas och vad de behöver tåla.

Plattsättning gkg

Offertförfrågan

Skicka det ifyllda formuläret till oss så hör vi av oss och bokar in ett möte. Vi förbereder en färdig offert som vi kan gå igenom på mötet.

Offertförfrågan

Skicka det ifyllda formuläret till oss så hör vi av oss och bokar in ett möte. Vi förbereder en färdig offert som vi kan gå igenom på mötet.