Golvslipning

Istället för att byta ut de gamla golven så kan du låta våra erfarna hantverkare slipa dem, det ligger helt rätt i tiden och sparar både på miljön och din plånbok. Dina gamla golv blir som nya efter att våra golvslipare tagit hand om dem. Kom också ihåg att golvslipning ger rätt till ROT-avdrag hos Skatteverket – för att allt ska vara så enkelt som möjligt för dig som kund, så ordnar vi med allt det administrativa, och rotavdraget är därför redan gjort på din faktura.

Professionell golvslipning & efterbehandling

De maskiner våra golvslipare använder sig av är moderna och dammsuger automatiskt vid slipning. Vi vill självklart, så långt det går, undvika att din hemmiljö, eller våra hantverkare, påverkas negativt av damm och smuts som uppstår vid slipningen. Vi kan även erbjuda alla tänkbara behandlingar efter golvslipningen, som till exempel lack, olja, hårdvaxolja, bets, lut, såpa med flera.

För oss ska varje projekt, hur litet eller stort det än är, kunna bockas av med en nöjd kund som avslut. Vi har rätt resurser och kunskaper för att kunna slipa alla typer av golv, från massiva furugolv till exklusiva parkettgolv. Att leverera hög kvalitét är en självklarhet för oss.

Vad kostar golvslipning?

Ytbehandling – Olika ytbehandlingar passar till olika golv, beroende på hur golvet används och självklart tycke och smak. En ytbehandling behövs och ska därför räknas med i kostnaden.

Yta – Storleken på golvet som slipas påverkar såklart kostnaden, men tänk också på att varje kvadratmeter golvyta som blir uppfräschat höjer värdet på din bostad.

Träslag – Olika träslag har olika hårdhet och tar olika lång tid att slipa till önskat resultat. Vi kommer gärna och tittar på golvet för att avgöra träslag och för att kunna fastställa en offert.

Skador – Mindre skador och repor försvinner oftast vid slipningen, men ibland behövs vissa delar repareras, vilket höjer kostnaden på arbetet. Det här går vi igenom tillsammans.

Kostnadsfri konsultation

Våra nöjda kunder finns i Gävle, Bollnäs och Söderhamn, där vi anlitas av både privatpersoner, företag och organisationer. Självklart erbjuder vi en kostnadsfri konsultation, där vi kan gå igenom det önskade projektet, för att se vad som är möjligt, hur det bäst genomförs och andra frågor som kan dyka upp

Offertförfrågan

Skicka det ifyllda formuläret till oss så hör vi av oss och bokar in ett möte. Vi förbereder en färdig offert som vi kan gå igenom på mötet.

Offertförfrågan

Skicka det ifyllda formuläret till oss så hör vi av oss och bokar in ett möte. Vi förbereder en färdig offert som vi kan gå igenom på mötet.