Golvläggning

Vi erbjuder inläggning av bland annat trägolv, plastmatta, textila golv samt utför kakel- och klinkersättning. Vi utgår alltid från god kommunikation med kunden, för att komma fram till bästa golvbeläggning och en nöjd kund.

Vårt mål är att ge dig den professionella hjälp du behöver, oavsett om det handlar om installation av ett nytt golv eller renovering och/eller slipning av ditt redan befintliga golv – vi är ditt Auktoriserade Golvföretag med kontor i Bollnäs, Söderhamn och Gävle.

Laminatgolv

Laminatgolv består av flera lager som smälts samman i en lamineringsprocess. Dekorskiktet gör att ditt golv kan se ut som trä, betong, klinkers eller i princip vad som helst, och dagens laminat är vackra och levande, väldigt lika de material de eftersträvar att likna. Laminatgolv är underhållsfria och som regel väldigt tåliga och överlever både husdjur och vassa klackar.

Fördelar med laminatgolv

  • Har en lägre termisk resistans, vilket gör dem till lämpliga värmeledare som passar bra om du har golvvärme.
  • Den höga slitstyrkan och reptåligheten.
  • Enkla att rengöra och kräver mindre underhåll.

Trägolv

Om du vill ha ett unikt och vackert golv som är behagligt att gå på, så är trägolv en härlig naturprodukt. Golv gjorda av trä har naturliga inslag av ådring, kvistar med mera, som skiljer sig beroende på träslag.

Fördelar med trägolv

  • Har en unik utstrålning som skapar en härlig känsla i hemmet.
  • Ett riktigt trägolv ökar värdet på din bostad och kan ses som en investering.
  • Trägolvet kan slipas om, lackas, oljas eller pigmenteras flera gånger. Vilken typ av trägolv det är styr dock hur många gånger du kan slipa om det.

Linoleum

Det klassiska linoleumgolvet har funnits i svenska hem i över hundra år och står sig fortfarande som ett väldigt modernt golv med minimal miljöpåverkan, då det till stor del består av naturliga råvaror som linolja, harts och trämjöl. Linoleumgolvet är slitstarkt och tåligt och är framför allt lämpligt att lägga i kök, hall och/eller i sovrum då det passar bäst i torra utrymmen.

Plastgolv

Med ett plastgolv eller plastmatta kan du låta fantasin och kreativiteten flöda, då du i princip kan få vilken karaktär, stil och nyans du än önskar. Samtidigt får du med ett plastgolv ett hållbart, vattentåligt och ljuddämpande golv. Plastgolv och plastmattor passar i många olika miljöer, som till exempel kök och finns som sagt i en mängd olika mönster och färger – både naturtrogna och fantasifulla.

Våtrumsmatta

Man säger att badrummet har blivit det nya sovrummet… Våtrum ska självklart vara både lättskötta, hygieniska och praktiska, men visst vill man även ha en snygg design! När du väljer en våtrumsmatta som är VT-godkänd (vattentätt ytskikt), så får du den matta som uppfyller branschens hårdaste krav på vattentäthet. Rådfråga oss gärna om våtrumsmatta.

Golvläggning

Offertförfrågan

Skicka det ifyllda formuläret till oss så hör vi av oss och bokar in ett möte. Vi förbereder en färdig offert som vi kan gå igenom på mötet.

Offertförfrågan

Skicka det ifyllda formuläret till oss så hör vi av oss och bokar in ett möte. Vi förbereder en färdig offert som vi kan gå igenom på mötet.